- Autor: Ludmilat
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Dochucovadla:
mák, sezam
Energetická hodnota celkem: 9089 kJ
Bílkoviny (g): 76,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 330,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 568 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 20.6, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vytvoříme kvásek, vše zpracujeme v těsto necháme 30 min vykynout, vyválíme kruh, rozdělíme na 16 klínků, sročíme rohlíky a pečeme s vodou v hrnku v troubě při 200-230 10-15 min. Asi záleží hodně na mouce. Použila jsem Špaldovou bílou hladkou J. Vince Původ Maďarsko a celozrnná mouka speciál distributor Natural JH Původ opět Maďarsko Snad to nebyl jednorázový nákup.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.